İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı paylaşımda “Netanyahu terörüne göz yummaya devam edenler, hiç şüphesiz ki; tarihe bir utanç vesikası olarak geçecekler.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazze’de gün geçtikçe büyüyen zulüm, bu geceki kara harekâtıyla artık geri dönülmez bir boyut kazanıyor. Uluslararası tüm normların hiçe sayıldığı böylesi bir vahşete engel olamayan uluslararası toplum; bu saatten sonra insan haklarını nasıl savunacak? Nasıl demokratik değerler, nasıl barış diyebilecek?
Netanyahu terörüne göz yummaya devam edenler, hiç şüphesiz ki; tarihe bir utanç vesikası olarak geçecekler. Uluslararası güvenliğin bir krize terk edilmemesi için tüm devletleri acilen bu terörü durdurmak üzere birleşmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
DİĞER
27 Ekim 2023 - 23:37
Akşener: Netanyahu terörüne göz yummaya devam edenler, hiç şüphesiz ki; tarihe bir utanç vesikası olarak geçecekler
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı paylaşımda “Netanyahu terörüne göz yummaya devam edenler, hiç şüphesiz ki; tarihe bir utanç vesikası olarak geçecekler
DİĞER
27 Ekim 2023 - 23:37
İlginizi Çekebilir