Sivas'ın Gemerek ilçesinde meydana gelen ve üç aracın birbirine girdiği trafik kazası büyük paniğe neden oldu. Sivas-Kayseri kara yolu üzerinde yaşanan zincirleme kaza, bölgedeki trafiği durma noktasına getirirken, olayın boyutu görenleri korkuttu.
Kavşakta Beklenmedik Çarpışma

Kazanın başlangıç noktası, ilçenin ana girişindeki yoğun kullanılan kavşak oldu. Sivas-Kayseri güzergahında seyir halinde olan R.İ. kontrolündeki 74 AAV 233 plakalı ıhlamur yüklü kamyonet, kavşak noktasına geldiği sırada C.K. idaresindeki traktörle şiddetli bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle dengesini kaybeden yüklü kamyonet, büyük bir gürültüyle yola devrilerek sürüklendi.
Devrilen Kamyonete Otomobil Girdi

Asıl panik ise kamyonetin devrilmesinin hemen ardından yaşandı. Aynı güzergahı kullanan ve kazayı son anda fark eden E.B. yönetimindeki 38 EJ 007 plakalı otomobil, duramayarak yola devrilmiş haldeki ıhlamur yüklü kamyonete hızla çarptı. Üç farklı aracın birbirine girmesiyle kara yolu adeta savaş alanına dönerken, çevredeki diğer sürücüler durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Olay yerine yapılan acil ihbarların ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalesinde, otomobil sürücüsü E.B. ile devrilen kamyonette yolcu olarak bulunan S.K.'nin yaralandığı tespit edildi. İlk kontrolleri kaza mahallinde yapılan iki yaralı, ambulanslarla Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak hemen tedavi altına alındı.