Giresun’un Görele ilçesinde yaşanan trafik kazasında iki kişi yaralandı. Sürücü, çarpışmanın etkisiyle otomobilden fırlayarak yola savruldu. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bir anda fırladı! Kaza saniye saniye kaydedildi#SONDAKİKA #Kaza #giresun pic.twitter.com/ocrQE8vUJi
— Bizim Sivas Gazetesi (@bizimsivascomtr) June 15, 2025
Olay, Görele’nin Bozcaali Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet G. yönetimindeki 28 AAR 401 plakalı Kartal marka otomobil, akaryakıt istasyonundan kontrolsüz şekilde yola çıktı. Bu esnada sürücüsü henüz öğrenilemeyen başka bir otomobil ile şiddetli şekilde çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle Ahmet G., şoför kapısından dışarı fırlayarak yola savruldu. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin savruluşu ve sürücünün yola düştüğü anlar açık şekilde görüldü.
Kazada, sürücü Ahmet G. ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Mustafa M. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları öğrenildi.
Görgü tanıklarının büyük panik yaşadığı kazayla ilgili emniyet ekipleri inceleme başlattı. Kaza yerinde bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.