05 Kasım 2025
weather
8°
42,1182 %0,23
48,3938 %0,43
5.368,49 % 0,71
Ara
Bizim Sivas Haber GENEL Kardeşler Mahallesi'nde Altyapı Bitti, Sırada Hangi Dönüşüm Var?

Kardeşler Mahallesi'nde Altyapı Bitti, Sırada Hangi Dönüşüm Var?

Başkan Dr. Adem Uzun, Kardeşler Mahallesi'nde biten altyapı sonrası başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Sivas Belediyesi ekiplerinin hedefi konforlu ve güvenli ulaşım.

KAYNAK: Sivas Belediyesi Bülten
Okunma Süresi: 1 dk

Sivas Belediyesi, kent genelinde başlattığı kapsamlı altyapı ve yol yenileme seferberliğini hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, önemli projelerin yürütüldüğü adreslerden biri olan Kardeşler Mahallesi’ndeki çalışmalar, bizzat Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun tarafından yerinde incelendi.

Başkan Dr. Adem Uzun, Kardeşler Mahallesi’nde uzun süredir devam eden ve artık tamamlanma aşamasına gelen altyapı çalışmalarının ardından ara sokaklarda başlayan asfaltlama faaliyetlerini yakından takip etti. Mahalledeki ekiplerden detaylı bilgi alan Başkan Uzun, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Başkan Dr. Adem Uzun, yürütülen çalışmaların Sivas halkının yaşam standardını yükseltme hedefi taşıdığını belirterek, "Konforlu ve güvenli ulaşım hedefiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz sahadayız" ifadelerini kullandı.

Sivas Belediyesi’nin bu adımları, Kardeşler Mahallesi sakinlerine hem güvenli hem de modern bir ulaşım imkânı sunmayı amaçlıyor. Özellikle altyapı sorunlarının çözülmesiyle birlikte, yeni ve kaliteli asfalt serimi, mahallenin genel görünümünü ve konforunu önemli ölçüde değiştirecek. Bu denetim, belediyenin projelerine verdiği önemin ve halka hizmet taahhüdünün bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *