07 Kasım 2025
weather
18°
42,1444 %0,23
48,7611 %0,44
5.421,03 % 0,59
Ara
Bizim Sivas Haber GÜNCEL Sivas Belediyesi ile Petrol Ofisi arasında önemli iş birliği protokolü

Sivas Belediyesi ile Petrol Ofisi arasında önemli iş birliği protokolü

Sivas Belediyesi ile Petrol Ofisi arasında imzalanan iş birliği protokolüyle, belediyeye ait akaryakıt istasyonu Petrol Ofisi markasıyla faaliyet gösterecek.

KAYNAK: Sivas Belediyesi Basın Bülteni
Okunma Süresi: 1 dk

Sivas Belediyesi, kentteki hizmet ağını güçlendirmek ve enerji alanında yeni bir döneme adım atmak amacıyla Petrol Ofisi ile iş birliği protokolü imzaladı.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen imza törenine Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Petrol Ofisi Satış Müdürü Kenan Köksal ve Yatırım Müdürü Ozan Sarıcı katıldı.

Protokol kapsamında, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait akaryakıt istasyonu, bundan böyle Petrol Ofisi markası altında hizmet verecek. Bu adımın hem hizmet kalitesini artırması hem de belediyenin gelirlerine katkı sağlaması hedefleniyor.

Başkan Adem Uzun, protokolün Sivas Belediyesi’nin hizmet anlayışına yeni bir ivme kazandıracağını belirterek, “Bu iş birliği şehrimize değer katacak. Hem belediyemizin hem de Petrol Ofisi’nin güç birliği, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunmamızı sağlayacak. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Petrol Ofisi yetkilileri ise Sivas Belediyesi ile yapılan bu iş birliğinin kentteki enerji altyapısına katkı sunacağını ve vatandaşların daha modern, güvenli ve kaliteli bir hizmet alacağını belirtti.

Söz konusu protokol, Sivas’ta kamu-özel sektör iş birliklerinin güçlendiğini gösteren önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *