04 Aralık 2025
weather
-1°
42,4661 %0.05
49,6648 %0.21
5.724,60 % -0,28
Ara

PLANLAMA VE PROJE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YAPTIRILACAKTIR

PLANLAMA VE PROJE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ YAPTIRILACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-19.BÖLGE SİVAS DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sivas İli Merkez ve İlçeleri Taşkın Kontrolü Planlama ve Proje Mühendislik Hizmetleri 1 Kısım hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

 İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası (İKN)    :    2025/1917662
1- İdarenin
1.1. Adı    :    BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-19.BÖLGE SİVAS DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1.2. Adresi    :    Mimar Sinan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:184 SİVAS MERKEZ/SİVAS
1.3. Telefon numarası    :    03462270905
1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2- İhalenin
2.1. Tarih ve Saati    :    02.12.2025 - 10:00
2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres    :    DSİ 19. Bölge Müdürlüğü Mimar Sinan Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:184 58010 Sivas/Merkez
3- İhale konusu hizmet alımının
3.1 Adı: Sivas İli Merkez ve İlçeleri Taşkın Kontrolü Planlama ve Proje Mühendislik Hizmetleri 1 Kısım
3.2. Niteliği, türü ve miktarı    :    Sivas ili sınırları içerisinde bulunan 25 adet muhtelif yerlerin taşkın ve rüsubat zararlarından korunması amacıyla planlama raporunun ve projelerinin hazırlanması
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer    :    DSİ 19. Bölge Müdürlüğü Sivas ili sınırları içerisinde
3.4. Süresi/teslim tarihi    :    İşe başlama tarihinden itibaren 300(Üçyüz) gündür
3.5. İşe başlama tarihi    :    Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde işe başlanacaktır.
4- Katılım ve yeterlik kriterleri:
4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:
4.1.1. Teklif mektubu.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.3. Geçici teminat.
4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.
4.1.5. İsteklinin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündüğü işlerin listesi
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yapımla ilgili hizmet işlerinde son onbeş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.1.1. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere kullanılan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ve 4734 sayılı Kanuna göre yapılacak ihalelere ilişkin sözleşmelerin yürütülmesi konusunda temsile ve yönetime yetkili olan ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicili müdürlükleri veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartların korunduğunu gösteren, e-forma uygun belgenin kullanılması zorunludur.
4.3.1.2. 4734 sayılı Kanun kapsamındaki idarelere taahhüt edilenler dışında yurt dışında gerçekleştirilen işlerden elde edilen iş deneyiminin 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 195 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince pay çoğunluğuna dayanarak kurulan şirketler topluluğu ilişkisi içinde kullanılması halinde bu hukuki ilişkiyi ve bu ilişkinin süresini tevsik eden belgelerin sunulması zorunludur.
4.3.2 Kalite ve Standarda ilişkin belgeler:
Bu maddede istenen standarda ilişkin diğer belgelere ait bilgiler:
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1."taşkın kontrol istikşaf raporları" veya "taşkın kontrol ön inceleme raporları" veya "taşkın kontrol planlama raporları ve proje yapımı" işi yapmış olmak. 
5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9- İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.
10- Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12- Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15- Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Mühendislik Hizmetleri/0,73
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Basın No ILN02329511