Sivas Ak Parti Milletvekili Rukiye Toy, STK Platformu toplantısında hemşehrileri ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.
Toplantıda ülke gündemi ve sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları masaya yatırılırken, katılımcılar verimli bir fikir alışverişinde bulundu. Rukiye Toy, buluşmada yaptığı açıklamada, birlik ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çekti.
Toy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “STK Platformu toplantısında kıymetli hemşehrilerimiz ve sivil toplum temsilcilerimizle bir araya geldik. Ülke gündemimiz ve STK çalışmalarına dair verimli fikir alışverişinde bulunarak, birlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarımızı daha da ileriye taşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Toplantı, STK’ların yerel ve ulusal meselelerde daha etkin rol alması ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir platform olarak değerlendiriliyor. Rukiye Toy’un çağrısı, sivil toplum temsilcileri arasında da olumlu yankı buldu ve iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.
Bu buluşma, Sivas’taki STK’ların ve milletvekillerinin toplum yararına olan projelerde daha aktif rol almasının önünü açıyor. Toplantının sonuçlarının, önümüzdeki dönem planlamalarında yol gösterici olması bekleniyor.