Sivas'ta hava sıcaklıklarının 20 dereceye yaklaşması, özellikle hafta sonuna denk gelmesiyle birlikte vatandaşları mesire alanlarına çekti. Özellikle Paşabahçe gibi Sivas"ın popüler piknik alanları dolup taşarken, vatandaşlar sonbaharın son sıcak günlerini değerlendirmek için bir araya geldi. Aileler, dostlarıyla birlikte mangal yapıp güneşli havanın tadını çıkararak keyifli vakit geçirdi.
Son Piknikler Sıcak Havanın Tadını Çıkardı
Sivaslılar, hafta başından itibaren soğuması beklenen hava durumunu göz önünde bulundurarak son pikniklerini gerçekleştirdi. Hafta sonunu fırsat bilen birçok kişi, Paşabahçe gibi büyük mesire alanlarında piknik yaptı, çocuklar ise oyun alanlarında eğlenerek son sıcak günlerin tadını çıkardı. Güneşin yüzünü gösterdiği son günlerde yapılan piknikler, vatandaşlara adeta bir yaz nostaljisi yaşattı.
Pazartesi Soğuk Geliyor
Meteorolojiden alınan bilgilere göre Sivas"ta sıcaklıkların pazartesiden itibaren düşmesi bekleniyor. Bu bilgiyi duyan Sivaslılar, güzel havanın son gününü değerlendirmek için piknik alanlarına yöneldi. Pazartesi itibarıyla sıcaklıkların hızla düşeceğini öğrenen vatandaşlar, güneşli havada dinlenerek keyif dolu bir hafta sonu geçirdi