29 Ocak 2026
weather
-2°
43,4230 %0.01
51,9996 %0.22
7.723,44 % 2,93
Ara
Bizim Sivas Haber SPOR Sivas 4 Eylül Spor Salonu’nda Şampiyona Coşkusu Başladı

Sivas 4 Eylül Spor Salonu’nda Şampiyona Coşkusu Başladı

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Sivas, Halter Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular, 4 Eylül Spor Salonu’nda madalya mücadelesi veriyor.

Sivas 4 Eylül Spor Salonu’nda start alan şampiyonada, kadınlar müsabakalarıyla ilk gün geride kaldı. 30 ilden 52 kulübün katılım sağladığı organizasyonda, toplam 265 genç sporcu kıyasıya yarışıyor.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, şampiyonanın kente hareket getirdiğini belirterek, sporculara başarılar diledi. Etkinliğin sadece sportif bir yarışma olmadığını, aynı zamanda şehre katkı sağlayan önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti. Ertem, tüm sporseverleri 10 Ağustos’a kadar devam edecek müsabakaları izlemek üzere 4 Eylül Spor Salonu’na davet etti.

Sivas’ta sporun ve gençliğin bir araya geldiği bu önemli organizasyon, hem rekabet hem de dostluk ortamı sunarken, geleceğin halter yıldızlarını da sahneye taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *