26-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Türkiye Şampiyonası’nda Sivas Analig Badminton Kadın Takımımız, büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen güçlü rakiplerle kıyasıya mücadele eden sporcularımız, azim ve kararlılıkla sahaya çıkarak önemli galibiyetler elde etti. Turnuva boyunca gösterdikleri üstün performansın ardından Analig Kadın Takımımımız, Türkiye 4.’sü olma başarısını gösterdi.

Sivas’ı gururla temsil eden takım sporcularımız şu isimlerden oluşuyor:

Sivas'ta Sadece 2 Takımın Hayali Gerçek Olacak!
Sivas'ta Sadece 2 Takımın Hayali Gerçek Olacak!
İçeriği Görüntüle
  • Ezel Akdoğan
  • Elif Çaşkurlu
  • Elif Sakal
  • Esmanur Çakmak
  • Hasret Boztepe.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek şu mesajı paylaştı:

“Tokat’ta düzenlenen Analig Badminton Türkiye Şampiyonası’nda üstün performans sergileyerek Türkiye 4.’sü olan Analig Kadın Takımımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimizi de özverili emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu başarı, Sivas’ın sporda yükselen değerini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Gençlerimizin azmi ve gayretiyle daha nice başarılara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.”

Kaynak: Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bülten