Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grup 11. haftasında Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, sahasında Adıyaman ekiplerinden Besni 02 Spor"u konuk etti. Müsabaka 2-1 Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü'nün galibiyeti ile sona erdi.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanan müsabakada Mehmet Can Ölmez düdük çaldı. Ölmez"in yardımcılıklarını ise Dursun Zeyrek, Eren Şahin ve Bedirhan Efe Akdoğan yaptı.

90 dakikaya 3 puan almak için çıkan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, rakibi karşısında kıyasıya mücadele etti. Müsabaka 2-1 Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü"ün galibiyeti ile sona erdi. Kırmızı-lacivertli ekibe 3 puanı getiren golleri 25"te Mikail Baydır ile 50"de penaltıdan Mustafa Akkuş kaydetti. Besni"nin golünü ise 61"de Hasan İlhan attı.

Bu skorun ardından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü haftayı 3 puanla tamamladı.
Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanan maçı kulüp başkanı Mustafa Koçu, yönetim kurulu üyeleri ve spor severler takip etti. 

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, ligin erteleme maçında ise deplasmanda Aksaray Gençlik Spor"a konuk olacak. 11 Aralık Çarşamba günü Elazığ Münir Yılmaz Sentetik Çim Sahada oynanacak olan müsabaka saat 13.00"da başlayacak.

Kaynak: Bülten Haber