Sağanak ve dolu yağışının etkili olduğu Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde heyelan geldi. Yol çift şeritli olarak ulaşıma kapandı. Güzergahta meydana gelen trafik kazasında ise 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.
Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Erzincan"da sağanak ve dolu hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak ve dolu yağışının etkili olduğu Erzincan- Sivas kara yolunda kayan bir otomobil yoldan çıkarak kaza yaptı. Kazada Süreyya Aladağ (32) hayatını kaybederken Mehmet Selim Aladağ ile Ömer Asaf Aladağ yaralandı.
Erzincan - Sivas kara yolunun 64. kilometresi Sakaltutan mevkiinde heyelan geldi. Yol ulaşıma kapanırken uzunca araç kuyrukları oluştu. İlgili ekipler yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaları sürdürüyorlar.
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Sivas'ta Karla Mücadele Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
#YAŞAM / 23 Ocak 2026
Şeref Kaya Beklenen Rakamı Açıkladı! Sivasspor Taraftarı Gövde Gösterisi Yapıyor!
#SPOR / 23 Ocak 2026
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *