29 Ocak 2026
weather
1°
43,4124 %0.01
51,8762 %-0.75
7.439,01 % 2,97
Ara
Bizim Sivas Haber GÜNCEL Sivas Gemerek'te Yatırımlara Dair Kritik Görüşme

Sivas Gemerek'te Yatırımlara Dair Kritik Görüşme

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gemerek’te gerçekleşen önemli bir buluşmayı duyurdu.

Güler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Milletvekili Hakan Aksu ve İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte Gemerek Belediye Başkanı Sezai Çelikten’i makamında ziyaret ettiklerini açıkladı. Ziyarette ilçeye kazandırılan yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiğini belirten Güler, yapılan çalışmaların istişare edildiğini vurguladı.

Açıklamasında Gemerek için planlanan çalışmalara da değinen Güler, ilçenin daha yaşanabilir ve daha modern bir hale gelmesi için tüm kurumlarla ortak hareket edeceklerini ifade etti. “Gemerek ilçemizi Türkiye Yüzyılı belediyeciliği anlayışıyla geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle mesajını tamamladı.

Paylaşım, ilçe halkı ve siyasiler arasında geniş yankı uyandırırken, Gemerek’in önümüzdeki dönemde hangi yatırımlarla gündeme geleceği merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *