Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Ramazan ayı dolayısıyla Toptancılar Sebze Hali’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, bölgedeki iş yerlerini tek tek gezerek esnafla sohbet eden Vali Şimşek ve Başkan Uzun, esnaflara hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.
Ziyaret sırasında esnaflarla selamlaşarak işlerinin bereketli olmasını dileyen Vali Yılmaz Şimşek ve Başkan Adem Uzun, helal kazanç ve bol bereketli iş dileklerinde de bulundular. Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, Sivas'ın ticaret hayatının önemli noktalarından biri olan Toptancılar Sebze Hali'nin, şehrin ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti.
Başkan Uzun ise, yerel esnafa verdikleri desteklerin devam edeceğini ve her zaman esnafın yanında olduklarını ifade etti. Ziyaret, esnafla sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.