Sivas'ta uzun yıllardır Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği gibi iki kritik görevi aynı anda yürüten ve şehirde sevilen bir isim haline gelen Şakir Öner Öztürk için veda zamanı geldi. Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Alanya'ya Kaymakam olarak atanan Öztürk için Sivas protokolü tarafından anlamlı bir veda programı düzenlendi.
"Sivas'a Değer Kattınız"
Programda duygu dolu anlar yaşanırken, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun bir konuşma yaparak Öztürk'e teşekkürlerini sundu. Başkan Uzun, "Sayın Öztürk, Sivas'ta görev yaptığı süre boyunca şehrimizin gelişimi ve kalkınması için büyük bir gayret gösterdi. Kendisine ilimize sunduğu değerli hizmetler ve kattığı değerler için tüm Sivas halkı adına teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan Alanya'da da aynı azim ve başarıyla çalışacağına yürekten inanıyorum. Yolu açık olsun," ifadelerini kullandı.
Sivas'ın Hatırası ve Başarı Belgesiyle Uğurlandı
Konuşmaların ardından Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Adem Uzun, Şakir Öner Öztürk'e Sivas'taki başarılı çalışmalarının bir anısı olarak "Başarı Belgesi" takdim etti. Ayrıca, Öztürk'e Sivas'ın zengin kültürünü ve anılarını yeni görev yerine taşıması için şehrin el sanatı ürünlerinden oluşan özel bir hediye verildi.