05 Şubat 2026
weather
-5°
43,5420 %0.05
51,4741 %0.13
6.770,98 % -2,01
Ara
Bizim Sivas Haber SPOR Sivasspor - Fenerbahçe maçında sürpriz VAR ataması

Sivasspor - Fenerbahçe maçında sürpriz VAR ataması

Süper Lig'deki kritik Sivasspor - Fenerbahçe maçında VAR görevini Almanya Futbol Federasyonu’ndan Markus Schmidt üstlenecek. Detaylar haberde.

KAYNAK: TFF Bülten
Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında bu akşam oynanacak Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasında Video Yardımcı Hakem (VAR) görevine sürpriz bir isim atandı. Kritik mücadelede VAR koltuğunda Almanya Futbol Federasyonu’ndan Markus Schmidt oturacak.

Saat 19.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda başlayacak mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Bahtiyar Birinci üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Gürcan Hasova sahada olacak.

Karşılaşmada VAR görevini Markus Schmidt üstlenirken, AVAR olarak Onur Özütoprak görev yapacak. Yabancı hakem uygulamasıyla dikkat çeken bu atama, futbol kamuoyunda merakla takip ediliyor.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu maçta hakem kadrosunun nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden futbolseverlerin gündeminde.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *