Trendyol 1. Lig 2025-2026 sezonunun 2. haftasında sahasında Sipay Bodrum FK’yı ağırlayacak olan Özbelsan Sivasspor, karşılaşma hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak mücadele öncesi kırmızı-beyazlı ekip, Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde tempolu bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından pas organizasyonları üzerinde duran ekip, atletik koşularla çalışmanın temposunu artırdı.


Son bölümde yapılan atletik oyunlar, oyuncuların hem fiziksel hem de mental olarak maça hazır hale gelmesini sağladı. Korkmaz’ın özellikle pas temposu ve oyun içi uyuma yönelik uyarıları dikkat çekti.

4 Eylül Stadyumu'nda Heyecan VIP 158 TL, Maraton 78 TL!
4 Eylül Stadyumu'nda Heyecan VIP 158 TL, Maraton 78 TL!
İçeriği Görüntüle

Yiğidolar, yarın yapılacak idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Özbelsan Sivasspor ile Sipay Bodrum FK arasındaki mücadele, 17 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak: Sivasspor Kulübü Bülten