Sivas’ta bir inşaat sahasında korkutan bir kaza meydana geldi. Yenidoğan Mahallesi’nde özel bir inşaat alanında beton taşıyan mikser, yumuşak zeminin çökmesi sonucu devrildi. Tonlarca ağırlığındaki beton mikseri, çevrede kısa süreli paniğe yol açtı.
Edinilen bilgilere göre olay, bugün öğle saatlerinde yaşandı. İnşaata beton harcı taşıyan mikser, zemin dengesini kaybederek yan yattı. Mikserin devrilmesiyle araçta bulunan sürücü hafif şekilde yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralanan sürücü, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.
Devrilen beton mikserinin kaldırılması için olay yerine vinç getirildi. Vinç yardımıyla mikser kontrollü bir şekilde kaldırılarak güvenli alana çekildi. Kaza sonrası inşaat alanında kısa süreli bir çalışma duraksaması yaşanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.