Sivas şehir şebekesinde yeni dönem hazırlığı
Sivas şehir şebekesinde yeni dönem hazırlığı
İçeriği Görüntüle

Sivas’ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında önemli bir adım daha atıldı. Eski Sanayi Bölgesi’nin dönüşümünü kapsayan 2. Etap Konut Projesi’nin temel atma töreni, geniş katılımla gerçekleştirildi. Törende Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun da yer aldı.

Konuşmalarında hem gündeme hem de Sivas’a dair değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail ile İran arasındaki çatışmalara değinerek bölgede barışın sağlanması gerektiğini vurguladı. Destici, savaşın masum insanları etkilediğine dikkat çekerek, uluslararası toplumu daha duyarlı olmaya çağırdı.

Sözlerinin devamında Sivas’a yapılan hizmetlere değinen Destici, “Belediyemiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıran projeleri kararlılıkla hayata geçiriyor. Bugün temelini attığımız bu konut projesi, modern şehirleşmenin ve sosyal yaşam alanlarının güzel bir örneği olacak,” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ise, göreve geldikleri günden bu yana şehre değer katan projelere imza attıklarını belirterek, “Sivaslı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir bir şehirde hayat sürmesi için çalışıyoruz.

Kentsel dönüşüm bizim için sadece yapı değişikliği değil, yaşam standardını yükseltme mücadelesidir,” ifadelerini kullandı.

Temel atma töreni, dualar eşliğinde ilk harcın dökülmesiyle sona erdi. Sivas halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, dönüşüm sürecinin hızla devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi