Sivas'ın İmranlı ilçesinde yaşanan trafik kazası, hem olayın gerçekleştiği yer hem de sürücülerin benzerliği nedeniyle dikkat çekti. Koyunkaya mevkiinde meydana gelen kazada, iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Koyunkaya mevkiinde gerçekleşti. Aynı isim ve farklı plakaya sahip iki sürücü kazanın tarafı oldu. N.D. yönetimindeki 34 BVT 926 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen ve yine N.D. idaresindeki 58 BZ 448 plakalı Fiat marka araçla çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüsü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan iki kişi daha yaralandı. Toplamda 4 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatırken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma sürüyor. İlk belirlemelere göre, bölgedeki yol şartları ve görüş mesafesinin kazada etkili olabileceği değerlendiriliyor.
Sivas'ta trafik kazaları son dönemde artış gösterirken, bu kazada aynı isme sahip iki sürücünün karşı karşıya gelmesi olaya farklı bir boyut kattı.