05 Şubat 2026
weather
-2°
Ara
Bizim Sivas Haber SPOR Beşiktaş, Kocaelispor karşısında oynanan maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı

Beşiktaş, Kocaelispor karşısında oynanan maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda oynanan Kocaelispor–Beşiktaş maçının ilk yarısı 1-0 tamamlandı. Serdar Dursun’un penaltı golüyle ev sahibi ekip devreye önde girdi.

KAYNAK: Haber merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda oynanan Kocaelispor–Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelede Kocaelispor’un golü 18. dakikada Serdar Dursun’un penaltıdan attığı golle geldi. Beşiktaş, yediği golün ardından dengeyi kurmaya çalışsa da ilk 45 dakikada skoru değiştiremedi.

İlk yarı istatistiklerinde Kocaelispor’un oyunda daha etkili olduğu görüldü. Ev sahibi ekip 5 şutla rakip kaleyi yoklarken, Beşiktaş 4 şutta kaldı. İsabetli şut sayısında da Kocaelispor’un 3’e 2 üstünlüğü dikkat çekti. Beşiktaş, ilk yarıda 4 korner kullanırken Kocaelispor’un korneri bulunmadı.

Karşılaşmanın ilk bölümünde sertliğin ön planda olduğu mücadelede Kocaelispor 8, Beşiktaş ise 6 faul yaptı. Her iki takım da ilk yarıyı birer sarı kartla tamamladı. Beşiktaş, ikinci yarıda skoru lehine çevirmek için sahaya çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *