UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, sahasında Juventus karşısında devre arasına 2-1 geride girdi. RAMS Park’ta oynanan mücadelede tempo yüksek, heyecan ise ilk 45 dakikada zirve yaptı. Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmada perdeyi erken açtı. Dakikalar 15’i gösterdiğinde Gabriel Sara’nın golüyle öne geçen Galatasaray, tribünleri ayağa kaldırdı. Ancak üstünlük uzun sürmedi.
İtalyan temsilcisi Juventus, 16. dakikada Teun Koopmeiners ile eşitliği sağladı. Bu golün şokunu atlatamayan Galatasaray karşısında baskısını artıran konuk ekip, 32. dakikada yine Koopmeiners’in ayağından bulduğu golle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarıda iki takım da sert bir oyun ortaya koyarken, Galatasaray 3, Juventus ise 2 sarı kart gördü. Mücadelenin ikinci yarısında temsilcimizin nasıl bir reaksiyon göstereceği merakla bekleniyor.
Canlı kazanma olasılıklarına göre ise Juventus yüzde 63 ile favori gösterilirken, Galatasaray’ın galibiyet ihtimali yüzde 13 olarak yansıtıldı. Beraberlik ihtimali ise yüzde 24 seviyesinde. Sarı-kırmızılılar, rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için ikinci yarıda baskısını artırmak zorunda. RAMS Park’ta gözler şimdi ikinci 45 dakikada.