Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivas’ta bir araya geldi.

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem Tokuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen program kapsamında, heyet Sivas’ın köklü basın kuruluşlarından biri olan Bizim Sivas Gazetesini de ziyaret etti.

Ziyarette, Bizim Sivas Gazetesi ve İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Muhsin Kaya tarafından karşılanan heyet, yerel basının önemi ve dijital medyanın geleceği üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Sivas Aynalı Çarşı'da tabelalar kalkacak! 8 gün kaldı Sivas Aynalı Çarşı'da tabelalar kalkacak! 8 gün kaldı

Dr. Süleyman Basa, yerel medya ile iş birliğinin güçlenmesi gerektiğini vurgulayarak, Anadolu basınının dijital dönüşüm sürecinde daha etkin rol alabilmesi için TİMBİR olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda, karşılıklı iyi niyet temennileriyle hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaynak: Özel Haber