Sivasımızın güzide ilçesi Doğanşar'da 11.11.2025 "Milli Ağaçlandırma Günün"de Çatpınar Köyü Yeni Yerleşim yeri yanında "Geleceğe nefes olmak ve yarınlara umut olma" adına yaklaşık 3 bin fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.
İlçe Kaymakamı Muhammed YAVUZ 'un öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımı ile kaymakamlık tarafından daha önceden ıslah edilen Çatpınar köyü Yeni Yerleşim yeri mevkiine fidanlar dikildi.

Doğanşar İlçe Kaymakamı Muhammed YAVUZ ve diğer katılımcılar fidan dikimini gerçekleştirdiler. Sayın Muhammed YAVUZ burada yaptığı konuşmasında;
"Geleceğe nefes olmak ve yarınlara umut olma" adına yaklaşık 3 bin fidanlık bir Orman oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Oluşturulan bu Orman ile yeni kurulan yerleşim yerinin doğal güzelliğin artacağını, burada yaşayan insanlarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağını dile getirdi.
İlçe Kaymakamı Sayın Muhammed YAVUZ bu tür faaliyetlerin devam edeceğini, ilçenin gün yüzüne çıkmamış birçok değerinin olduğunu, Devlet - Vatandaş dayanışması ile geniş katılımlı bir sinerji oluşturularak ilçenin gelişimine katkı sağlayacak ve katma değer üretecek girişimlerin desteklenerek sürdürülmesi noktasında yapılması gereken neyse yapılacağını belirtti.
Fidan dikimine katılan katılımcılara teşekkür eden Sayın YAVUZ , öğrencilere özel ilgi göstererek onlarla fidan dikimi gerçekleştirdi.