20 Aralık 2025
weather
-2°
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Ara
Bizim Sivas Haber ASAYİŞ Evine Geldiği Anda Kurşunların Hedefi Oldu

Evine Geldiği Anda Kurşunların Hedefi Oldu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde motokurye olarak çalışan 41 yaşındaki Orhan Kocataş, evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde 7 boş kovan bulundu, saldırgan aranıyor.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 2 dk

Tokat’ın Erbaa ilçesinde sabaha karşı meydana gelen silahlı saldırı, ilçeyi yasa boğdu. Motokurye olarak çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki Orhan Kocataş, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 04.30 sıralarında ilçe merkezi Ziya Gökalp Mahallesi Sipahi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde sokaktan gelen silah seslerini duyan aile bireyleri panikle dışarı çıktı. Aile, Orhan Kocataş’ı evinin önünde yerde hareketsiz halde buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yaralandığı belirlenen Kocataş, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede doktorların tüm çabasına rağmen Orhan Kocataş kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haber, ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, olayın yaşandığı sokakta büyük üzüntü yaşandı.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 7 adet boş kovan bulundu. Saldırıda kullanılan silah ise henüz ele geçirilemedi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Orhan Kocataş’ın motokurye olarak çalıştığı öğrenilirken, saldırının nedeni ve faillerin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *