Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şehir merkezinin dışına çıkarak Durdulu Köyü'nü ziyaret etti. Başkan Uzun, köydeki ilk ve ortaokul öğrencilerinin düzenlediği coşkulu 'Bahar Şenliği' programına katılarak miniklerin bayram heyecanını paylaştı.
KÖY OKULUNDA BAYRAM HAVASI
Durdulu Köyü İlkokulu/Ortaokulu'nda düzenlenen Bahar Şenliği, 23 Nisan haftasına renk kattı. Etkinliğe katılan Başkan Adem Uzun, öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Çocuklarla yakından ilgilenen, onlarla sohbet eden Başkan Uzun, tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tek tek kutladı.
SINIFLARI GEZDİ, HEDİYELER VERDİ
Öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Başkan Uzun, sadece şenlik alanında değil, sınıfları da ziyaret etti. Derslerinde başarılar dilediği öğrencilere, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Uzun'un bu ziyareti ve hediyeleri, Durdulu Köyü'ndeki çocuklar için unutulmaz bir bayram anısı oldu.
Bu ziyaret, Başkan Adem Uzun'un sadece şehir merkezinde değil, köylerdeki çocukların ve vatandaşların da yanında olduğunu göstermesi açısından anlamlı bulundu.