ÜNİDES kapsamında destek alan veya çevre alanında proje gerçekleştiren üniversite öğrenci topluluklarının temsilcileri, Sivas’ta düzenlenecek “Çevre Toplulukları Ekolojik Okuryazarlık Eğitimi”nde bir araya gelecek.

Sivas Hamidiye Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilecek eğitim programıyla gençlerin çevre konusunda bilgi ve yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor.

4-8 Ağustos 2026 tarihleri arasında düzenlenecek programda iklim değişikliği, sürdürülebilirlik, biyolojik çeşitlilik ve çevre odaklı proje geliştirme gibi birçok konu ele alınacak. Katılımcılar, alanında uzman isimlerden eğitim alırken çevre alanında yeni projeler geliştirme fırsatı da bulacak.

Sivas'ta o köy de içme suyuna kavuştu
Sivas'ta o köy de içme suyuna kavuştu
İçeriği Görüntüle

Çevre konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrenci topluluklarının temsilcilerine yönelik program için son başvuru tarihi 26 Temmuz 2026 olarak açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi