SGK, sosyal medya hesabı üzerinden Ramazan Bayramı ikramiyesinin 24 Mart tarihinden itibaren ödenmeye başlayacağını duyurmuştu.
SSK(4a) kapsamında aylık alanlar için ödeme günü 17,18,19 olan vatandaşlar 24 Mart'ta, 20,21,22 olan vatandaşlar 25 Mart'ta,
23,24,25,26 olan vatandaşlar 26 Mart'ta, Bağ-Kur (4b) kapsamında aylık alan vatandaşlar 27 Mart'ta.
Emekli Sandığı (4c) kapsamında aylık alanlara Nisan dönemi aylıkları ile 28 Mart tarihinde 3 bin TL olan bayram ikramiyelerin hesaba yatırılacağı açıklanmıştı.
Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yapılan duyuruya göre, emekliler ve hak sahipleri için bayram ikramiyesi fark ödemeleri 3 Nisan 2025 Perşembe günü itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacak.
Ramazan Bayramı ikramiyesi fark ödemeleriyle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:
"Emeklilerimizin ve hak sahiplerimizin Ramazan Bayramı ikramiyesinin fark ödemelerini 3 Nisan 2025 tarihinde ödemeye başlıyoruz."