Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Gazze Tezkeresi İçin İmza Ver” kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Türkiye genelinde başlatılan bu imza kampanyasıyla, Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı milletin vicdanını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Arıkan yaptığı açıklamada, kampanyanın herhangi bir siyasi görüşün değil, milletimizin ortak vicdanının bir yansıması olduğunu vurguladı. “Bu mesele siyasi değil, insani bir sorumluluktur. Partiler üstü bir yaklaşımla, milyonlarca insanın güvenliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarı için harekete geçiyoruz” dedi.

AFAD Duyurdu: 4,1 Şiddetinde Korkutan Büyük Deprem!
AFAD Duyurdu: 4,1 Şiddetinde Korkutan Büyük Deprem!
İçeriği Görüntüle

“Gazze'nin Yalnız Olmadığını Dünyaya Duyurmalıyız”

Kampanyanın amacının yalnızca TBMM gündemine bir tezkere taşımak olmadığını söyleyen Arıkan, aynı zamanda uluslararası kamuoyuna güçlü bir mesaj verilmesi gerektiğini ifade etti. “Gazze yalnız değildir. Aziz milletimiz bu gerçeği her fırsatta dile getirmiştir. Şimdi bunu daha yüksek bir sesle ve Meclis zemininde tekrar ifade etme zamanı” dedi.

Milletin İradesiyle Gazze’ye Umut Olunacak

“Gazze Tezkeresi İçin İmza Ver” kampanyasıyla, her vatandaşın sürece doğrudan katılım göstermesi bekleniyor. Arıkan, imzaların siyasi ayrım gözetmeksizin toplanmasının önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları bu çağrıya destek vermeye ve çevresindekileri kampanyadan haberdar etmeye davet etti.

TBMM’ye Sunulacak: “Artık Seyirci Kalmak Yok”

Toplanan imzaların önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması planlanıyor. Saadet Partisi, bu kampanya ile “seyirci kalan değil, inisiyatif alan bir Türkiye” mesajını dünyaya duyurmayı hedefliyor. Arıkan, Gazze’deki insanlık suçlarının durdurulması adına atılacak her adımın gelecek nesillere bırakılacak onurlu bir miras olacağını belirtti.

“Aziz Milletimize Güveniyoruz”

Açıklamasının sonunda Arıkan, şu çağrıda bulundu:

“Bu çabamız, siyasi çekişmelerin değil, insanlık vicdanının bir tezahürüdür. Aziz milletimizi kampanyaya imza vererek Gazze’nin sesi olmaya davet ediyoruz. Hep birlikte güçlü bir mesaj verelim: Türkiye, Gazze’nin yanındadır!”

Kaynak: Haber Merkezi