Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde GEBKİM OSB’de bulunan bir fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 işçi yaşamını yitirdi. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kız Kardeşe Kaynar Su Saldırısı Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı
Kız Kardeşe Kaynar Su Saldırısı Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Valiliği, yaşanan iş kazasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dilovası ilçemizde bir iş yerinde meydana gelen iş kazasında ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İş kazası ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Olayın ardından OSB’de güvenlik önlemleri artırılırken, yetkililer patlamanın nedenini araştırmak için çalışmalara başladı. Fabrikadaki diğer çalışanların güvenliği sağlanırken, kazanın ardından bölgede trafik ve çalışma düzeni geçici olarak kontrol altına alındı.

Uzman ekipler olay yerinde incelemelerini sürdürürken, yetkililer iş güvenliği önlemlerinin artırılması ve benzer kazaların önlenmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA