Sivas’ta duygu dolu anlara sahne olan özel programda, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, şehit Uzman Çavuş Ümit Üzüm’ün çocukları Ayşe Mina ve Aysima için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikte küçük kardeşler, karşılaştıkları sürpriz karşısında büyük bir sevinç yaşadı.
Vali Şimşek ve eşi, getirdikleri hediyeleri çocuklara takdim ederken kardeşlerin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Doğum günü pastasını kendi elleriyle kesen Şimşek çifti, Ayşe Mina ve Aysima’ya sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür diledi.

Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş da eşlik etti. Çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmayı amaçlayan organizasyon, renkli Nasrettin Hoca gösterisi ile devam etti. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
Sivas’ta gerçekleşen bu anlamlı kutlama, hem duygu dolu anlara sahne oldu hem de şehit emanetlerine verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi.