05 Şubat 2026
weather
-2°
43,5416 %0.05
51,4599 %0.09
6.803,10 % -1,55
Ara
Bizim Sivas Haber YAŞAM Hamile eşinin canına kıydı

Hamile eşinin canına kıydı

Malatya'da 8 aylık hamile Beste Kızılay, eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Anne ve bebeği hayatını kaybetti, soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşanan korkunç bir olay, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 22 yaşındaki 8 aylık hamile Beste Kızılay, eşi A.K. tarafından başından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Hekimhan’a bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, A.K. (25) ile eşi Beste Kızılay arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K., eşine tabanca ile ateş etti. Başından vurulan genç kadın ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Beste Kızılay, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Sekiz aylık hamile olan Beste Kızılay’ın yaşamını yitirmesiyle birlikte, doğmamış bebeği de hayatını kaybetti. Olayın ardından A.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Genç kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Yetkililer, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *