Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşanan olayda, bir kişi eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
Olay, akşam saatlerinde İstasyon Mahallesi’nde bulunan Hisar Sitesi’ndeki bir dairede meydana geldi. İddiaya göre, evden gelen silah seslerini duyan komşular durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı incelemede, Cengiz U. (63) tarafından vurulan eşi Sevgün U.’nun (55) hayatını kaybettiği belirlendi. Eşini öldürdükten sonra intihar etmek isteyen Cengiz U. ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Çiftin 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.