Arıkan’ın Sivas programı sabah saatlerinde başlayacak. Genel Başkan Arıkan, saat 10.00’da düzenlenecek İş İnsanları ve Medya Buluşması’nda Sivas’taki iş dünyası temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Buluşmada kent ekonomisi, iş dünyasının beklentileri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerin ele alınması bekleniyor.

Program kapsamında Arıkan, saat 12.00’de Sivasspor Kulübü’nü ziyaret edecek. Ziyarette kulübün durumu ve Sivaspor’un gündemine ilişkin konuların değerlendirilmesi bekleniyor.

Rukiye Toy: Sivas’ımıza 300 milyar TL’nin üzerinde yatırım kazandırdık
Rukiye Toy: Sivas’ımıza 300 milyar TL’nin üzerinde yatırım kazandırdık
İçeriği Görüntüle

Sivas sokaklarında vatandaşlarla buluşacak

Mahmut Arıkan’ın Sivas programındaki dikkat çeken etkinliklerden biri ise Sevgi Yürüyüşü olacak. Saat 16.15’te Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilecek yürüyüşte Arıkan’ın vatandaşlarla bir araya gelmesi ve Sivaslılarla sohbet etmesi planlanıyor.

Günün son programı ise Fidan Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da düzenlenecek Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları programında Türkiye’nin gündemindeki başlıklar ele alınacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın burada ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunması, partisinin çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

Arıkan’ın 17 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştireceği Sivas programının, kentte hem siyasi çevrelerde hem de vatandaşlar arasında yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Program kapsamında farklı kesimlerle bir araya gelecek olan Arıkan, gün boyunca Sivas’ta temaslarını sürdürecek.

Kaynak: Haber Merkezi