Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bir apartmanın teras katında çıkan yangın mahallede kısa süreli paniğe neden oldu. Olay, Osman Çavuş Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, binanın teras katından yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve Sorgun Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangının büyümesini önlemek için yoğun çaba sarf etti. Apartmanda yaşayan vatandaşlar ise tedbir amaçlı bina çevresinde bekledi.

Sivas’ta babasını ve ağabeyini vuran çocuk tutuklandı!
Sivas’ta babasını ve ağabeyini vuran çocuk tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

İtfaiye Ekipleri Alevleri Kısa Sürede Söndürdü

Sorgun Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Teras katında etkili olan alevlerin diğer katlara sıçraması engellenirken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Yangının ardından ekipler bölgede soğutma çalışması yaptı. İlk belirlemelere göre yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangının kesin nedeni yapılacak araştırmanın ardından ortaya çıkacak. Mahalle sakinleri ise olası bir facianın erken müdahale sayesinde önlendiğini belirtti.

Kaynak: İHA