Sivas Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan ilk olarak, Ülkü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Okulun durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alan Erdoğan, 5. ve 8. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, 8. sınıf öğrencilerinin LGS'ye yönelik şimdiden sıkı bir hazırlık içerisinde olmalarının önemine vurgu yaparak, "LGS, uzun soluklu bir hazırlık gerektiren önemli bir süreç. Şimdiden düzenli ve planlı bir şekilde çalışarak hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorum. Sizlere güveniyor, başarılar diliyorum" dedi.
Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Erdoğan, öğretmenlerin görüş ve taleplerini dinleyerek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulunu ziyaret
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan daha sonra, Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Okulun durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra 5.sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. Erdoğan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek yeni eğitim-öğretim yılında derslerinde başarılar diledi.

Sınıf ziyaretinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Erdoğan, öğretmenlerin öğrenciler için önemli birer rol model olduğunu ve yaptıkları görevin çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın en önemli görevleri arasında yer aldığını ifade eden Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin öğrencilerin çok yönlü gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Öğretmenlerimizin gayreti ve özverisi, çocuklarımızın geleceği için büyük önem taşıyor. Bizler de sizlerin motivasyonunu ve mesleki gelişimini desteklemek için gayret ediyoruz. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur." dedi.





