Bayramlaşma programına Yılmaz Şimşek, Adem Uzun, Abdullah Güler, Hakan Aksu ve Rukiye Toy başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi katıldı. Programda ayrıca siyasi partilerin il başkanları, kurum müdürleri ve kamu çalışanları da yer aldı. Samimi bir atmosferde geçen programda protokol üyeleri tek tek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramların birlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğine dikkat çekilen programda, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.
Programda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Şimşek, bayram süresince görev yapan sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm kamu personeline teşekkür ederek, fedakârca görev yapan çalışanların bayramını da kutladı.

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun da yaptığı konuşmada tüm Sivaslıların Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Bayramların paylaşma ve dayanışma duygularını artırdığını ifade eden Uzun, vatandaşların aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.
AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler ise konuşmasında bayramların toplumsal birlik açısından önemli günler olduğunu belirterek tüm vatandaşların bayramını kutladı. Program, protokol üyelerinin sohbeti ve bayramlaşmasının ardından sona erdi.





