İstanbul’da düzenlenen 16. Sivas Tanıtım Günleri, kentin kültürel zenginliğini ve yöresel değerlerini bir araya getirdi. Etkinlik alanında Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İstanbul Valisi Davut Gül ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ilçe stantlarını ziyaret ederek katılımcılarla buluştu.

Vali Şimşek ve beraberindekiler, stantlardaki yöresel ürünleri inceleyerek üreticilerden bilgi aldı. Ziyaret sırasında misafirlerle yakından ilgilenen Şimşek, hemşehrileriyle sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Hiçbir Kimsesiz Sokakta Kalmayacak
Hiçbir Kimsesiz Sokakta Kalmayacak
İçeriği Görüntüle

Sivas Tanıtım Günleri kapsamında açılan stantlarda kentin tarihî, kültürel ve gastronomik değerleri ön plana çıktı. Katılımcılar, Sivas’a özgü lezzetleri tadarak yöresel ürünleri yakından tanıma fırsatı buldu.

Bu yıl yoğun katılımla gerçekleşen tanıtım günleri, Sivas’ın tanıtımına katkı sağlamasının yanı sıra İstanbul’da yaşayan Sivaslıları da bir araya getirdi.

Kaynak: Sivas Valiliği Bülten