Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları ile Engelsiz Spor Okulları kapsamında gerçekleştirilen antrenmanları ziyaret etti, Vali Şimşek ziyarette gençlerle birlikte spor aktivitesinde bulundu.
Antrenman alanlarında sporcular ve antrenörlerle bir araya gelen Vali Şimşek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sporcularla sohbet ederek başarı dileklerini ileten Şimşek, yaz döneminde devam eden spor eğitimlerinin önemine dikkat çekti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları kapsamında bugüne kadar yaklaşık 3 bin sporcu kayıt yaptırdı. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, atletizm ve birçok farklı branşta eğitimlerin sürdüğü programda kayıtların tüm branşlarda devam ettiği belirtildi.

Yetkililer, yaz dönemi boyunca devam edecek eğitimlerle çocuk ve gençlerin hem sportif hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, tüm sporculara başarılı ve verimli bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.




