Sivas, okul sporlarında önemli bir başarıya daha imza attı. 7-11 Mart tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Finalleri’nde mücadele eden Şehit Adnan Saka Ortaokulu Voleybol Takımı, güçlü rakipleri geride bırakarak Türkiye dördüncüsü oldu. Turnuva boyunca ortaya koyduğu mücadeleci oyun ve takım ruhuyla dikkat çeken ekip, Sivas’ı en iyi şekilde temsil etti.
Beden Eğitimi Öğretmeni Tahir Demir antrenörlüğünde hazırlanan takım, disiplinli çalışmanın karşılığını sahada aldı. Öğrencilerin azmi ve sahadaki uyumu, finaller boyunca takımı üst sıralara taşıyan en önemli etkenlerden biri oldu. Bu sonuçla birlikte Sivas, okul sporları alanında adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

Tebrik ve Destek Mesajları
Elde edilen başarının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Şehit Adnan Saka Ortaokulu Voleybol Takımı’nı ve antrenör Tahir Demir’i tebrik etti. Erdoğan, öğrencilerin gösterdiği performansın takdire şayan olduğunu belirterek, ilerleyen süreçte de aynı başarı grafiğinin sürmesini temenni etti.
Başarının sadece sahadaki mücadeleyle sınırlı olmadığını vurgulayan Erdoğan, okul idaresi, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencilerin ailelerinin de bu süreçte önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Sivas’ta sporun gelişimine katkı sağlayan bu tür başarıların, gençleri spora yönlendirme açısından da büyük önem taşıdığı belirtildi.




