Çorum’da düzenlenen U-23 Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Sivas Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri önemli dereceler elde etti. Şampiyonada mücadele eden Efe Rüştü Altuntaş, üstün performansıyla Türkiye üçüncüsü olmayı başarırken, Hakan Sarıtaş ve Abdullah Güngör ise Türkiye beşinciliği elde ederek Sivas’ı gururlandırdı.

Başarı sonrası Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, sporcuları tebrik ederek bu başarının şehrin spor kültürüne katkı sunduğunu ifade etti. Başkan Uzun ayrıca, sporcuların yetişmesinde emeği geçen Kulüp Başkanı Hikmet Kaya’ya, dünya güreş şampiyonu ve Spor İşleri Müdürü Arif Kama’ya ve tüm Sivaslı güreşseverlere teşekkür etti.

Önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız Önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız

Kulüp Başkanı Hikmet Kaya da yaptığı açıklamada, genç sporcuların azimle çalışarak önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “Bu başarılar, daha büyük hedefler için motivasyon kaynağıdır. Sporcularımızla gurur duyuyoruz,” dedi.

Sivas Belediyesi’nin spora ve gençliğe verdiği destekle önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atılması bekleniyor.

Kaynak: Sivas Belediyesi Basın Bülteni