U18 Kulüpler Ligi yarışlarında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetişen sporcular, gösterdikleri üstün performansla ilimizi en iyi şekilde temsil ederek önemli başarılara imza attı.
Yüksek atlama branşında mücadele eden sporcumuz Emir Yılmaz, 1.96 metrelik derecesiyle şampiyon olarak zirvede yer aldı. Aynı zamanda Sivas Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olan sporcumuz Emir Yılmaz’ı bu anlamlı başarısından dolayı yürekten tebrik ediyoruz.
Bir diğer sporcumuz Muhammed Arda Kıratik ise 1500 metre ve 3000 metre yarışlarında üçüncülük elde ederek, Sivas’ımızı başarıyla temsil etti.
Sporcularımızın elde ettiği dereceler, Sivas’ın spor altyapısının ve genç yeteneklerinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Bu başarılarından dolayı Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem başarılı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik etti.