Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’da Sarıyer maçı sonrasında meydana gelen trafik kazasıyla ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Kulüp Başkanı Gökhan Karagöl, genç futbolcuların sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
Karagöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün akşam Sarıyer karşılaşmamızın ardından altyapı sporcularımızın da içinde bulunduğu aracın yaşadığı trafik kazası hepimizi derinden üzmüştür. Çok şükür ki kazada yaralanan üç evladımızdan ikisi tedavilerinin ardından taburcu olmuştur. Bir evladımızın ise tedavisi hastanede sürmekte olup, kısa süre içinde taburcu olmak üzeredir” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında genç oyuncuların sağlık durumunun yakından takip edildiğini belirten Karagöl, “Evladımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ediyorum. Bu süreçte sporcularımızın ve ailelerinin yanında olan yöneticilerimize, sağlık ekiplerine ve desteklerini esirgemeyen camiamıza teşekkür ederim” dedi.