ivasspor’da yaşanan sakatlık haberi kırmızı-beyazlı camiada üzüntüye neden oldu. Pendikspor karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Okan Erdoğan, ön çapraz bağ ve dış menisküs ameliyatı geçirdi. Başarılı bir operasyon geçiren genç futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi.
Okan Erdoğan ameliyat edildi
Sivasspor Kulübü, Okan Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, Pendikspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından futbolcunun ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve dış menisküs tamiri operasyonu geçirdiği belirtildi.
Operasyonun, kulübün sponsor hastanesi olan Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde gerçekleştirildiği bildirildi. Ameliyatı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ve Doç. Dr. Bertan Cengiz’in yaptığı, operasyonun başarıyla tamamlandığı kaydedildi.
Sivasspor’dan geçmiş olsun mesajı
Kırmızı-beyazlı kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Pendikspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrası oyuncumuz Okan Erdoğan, ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve dış menisküs tamiri operasyonu geçirdi. Sponsor hastanemiz Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ve Doç. Dr. Bertan Cengiz tarafından gerçekleştirilen operasyon başarılı geçti. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”
Sivasspor’da Okan Erdoğan üzüntüsü
Yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edilen Okan Erdoğan’ın sezonu kapatması, Sivasspor adına önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Genç futbolcunun tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından yeniden sahalara dönmesi bekleniyor.




