Sivas Belediyesi, içme suyu altyapısını güçlendirmek ve su hizmetlerinin daha verimli sunulmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, SCADA sistemi çalışmaları nedeniyle 28 Temmuz Pazartesi günü saat 08.30 ile 19.00 arasında zorunlu su kesintisi yaşanacak.
Su kesintisinden Tuzlugöl Mahallesi ile Diriliş Mahallesi'nin bir kısmı etkilenecek. Belediye, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için önceden gerekli tedbirleri almalarını istedi.
Açıklamada, altyapı çalışmalarıyla su kaynaklarının korunmasının, kayıp-kaçak oranlarının azaltılmasının ve vatandaşlara kesintisiz, sağlıklı içme suyu ulaştırılmasının hedeflendiği belirtilerek, gösterilecek anlayış için teşekkür edildi.




