Sivas’ın Ulaş ilçesinde öğrenciler, doğaya katkı sunmak amacıyla anlamlı bir etkinlikte buluştu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen program kapsamında, Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde meyve fidanları toprakla buluşturuldu.

Etkinlikte öğrenciler elma, erik, ayva ve kayısı fidanlarını büyük bir heyecanla dikti. Hem doğayı tanıma hem de çevre bilinci kazanma fırsatı bulan öğrenciler, okul bahçesini gelecekte yemyeşil bir alana dönüştürmenin ilk adımını attı.

Programda konuşan Ulaş Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar, yapılan çalışmanın sadece bugünü değil yarını da ilgilendirdiğini vurguladı. Öğrencilerle birlikte doğaya katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Karacalar, dikilen fidanların büyüyerek okul bahçesini zengin bir meyve bahçesine dönüştüreceğini ifade etti.

Karacalar, etkinliğe katılan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi.

Elektrikli Otomobil Seyir Halinde Alev Aldı
Elektrikli Otomobil Seyir Halinde Alev Aldı
İçeriği Görüntüle

Fidan dikim programına Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ziya Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, doğaya bırakılan kalıcı bir iz olarak hafızalarda yer etti.

Kaynak: AA