Sivas İl Tarım ve Orman Müdürü Salih İnan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Başmüdürü Emrah Varol ve Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ile birlikte TMO alım noktasını ziyaret etti.

İşte ikinci el arabalarda en çok ilandakiler
İşte ikinci el arabalarda en çok ilandakiler
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyarette, devam eden hasat dönemi ile hububat alım süreçleri yerinde incelenirken, üreticilerin karşılaştığı sorunlar ve alım sürecinin işleyişi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Üreticilerin emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alabilmesi ve hububat alım sürecinin sağlıklı, düzenli ve etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arası çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yetkililer, üreticilerin hasat dönemini sorunsuz bir şekilde tamamlaması temennisinde bulunarak, tüm çiftçilere bereketli ve bol kazançlı bir hasat sezonu diledi.

Kaynak: Haber Merkezi