Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında yarın Vanspor FK’yı konuk edecek olan Özbelsan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve yardımcıları yönetiminde sahaya çıktı. Antrenman, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı ve tempolu bir çalışma programıyla devam etti.

Pas ve Top Kontrolü Çalışmalarıyla Hazırlık Sürdürdü
Sivasspor, antrenman boyunca özellikle pas ve top koruma üzerine yoğunlaştı. Oyuncular, sahada birbirleriyle uyum içinde çalışarak, maçtaki hızlı ataklara hazırlık yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu bölümde dikkatli ve disiplinli bir görüntü sergileyerek, rakip sahada kontrolü ele geçirmeyi hedefliyor.

Duran Top Çalışmalarıyla Antrenman Tamamlandı
Antrenmanın son bölümünde ise duran top çalışmaları gerçekleştirildi. Taç, köşe ve serbest vuruş senaryoları üzerinde duran Sivassporlu oyuncular, maçtaki kritik anlarda doğru karar verebilmek için farklı varyasyonları uyguladı. Teknik heyet, oyuncuların maç anındaki reflekslerini artırmak için özel çalışmalar yaptırdı.

Sivasspor Kampa Girdi, Maç Saatini Bekliyor
Kırmızı-beyazlılar, antrenmanın ardından maç saatini beklemek üzere kulüp tesislerinde kampa girdi. Özbelsan Sivasspor – Vanspor FK mücadelesi yarın saat 16.00’da Sivas’ta oynanacak. Taraftarlar ve spor otoriteleri, kritik haftada Sivasspor’un performansını merakla bekliyor.