Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan adayı Mustafa Eken, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci’yi ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette şehit aileleri ve gazilerin talep ve beklentileri ele alınırken, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

“Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahipler”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Eken, şehit aileleri ve gazilerin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti. Eken, şehitlerin emaneti olan ailelerin ve vatan için fedakârlık gösteren gazilerin her zaman baş tacı olduğunu ifade etti.
Eken, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve vatanımız için fedakârlık gösteren gazilerimiz, milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yere sahiptir. Onların yanında olmak, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmeye katkı sunmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.
“Sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyoruz”
STSO’nun yalnızca ticari ve ekonomik konuların ele alındığı bir kurum olmadığını belirten Eken, Sivas’ın sosyal hayatına katkı sağlayacak çalışmalara da önem verdiklerini söyledi.
Eken, “Şehrimizin ekonomik gelişiminin yanında sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyoruz. Sivas’ın birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak her çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle dayanışmamızı güçlü şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Dernek Başkanı Fatih Deveci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mustafa Eken ve beraberindeki meclis üyesi adaylarına teşekkür etti.





