Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas İl Başkanı Ömer Aslan, Zara ilçesinde yeni ilçe teşkilatının oluşturulmasına yönelik çalışmalar kapsamında saha ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini anlatmaya devam edeceklerini söyledi.
BTP Sivas teşkilatı, kadın kolları ve BTP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Erdem Çelik’in katılımıyla Zara’da saha çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen teşkilat üyeleri, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
Zara’daki temasların ardından açıklamalarda bulunan BTP Sivas İl Başkanı Ömer Aslan, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Aslan, “Teşkilatımız, kadın kollarımız ve MYK üyemiz, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Erdem Çelik ile birlikte Zara’da kuracağımız yeni ilçe teşkilatımızla saha çalışması gerçekleştirdik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tüm Zaralı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
BTP teşkilatlarının Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Aslan, vatandaşların sorunlarını dinlemeyi ve çözüm üretmeyi siyaset anlayışlarının temel unsurlarından biri olarak gördüklerini söyledi.

Aslan, “Bağımsız Türkiye Partisi teşkilatlarımız, Türkiye’nin her köşesinde adeta Kuvayımilliye ruhuyla çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, sorunlarına çözüm üretmeye farklı bir siyasi anlayışla yaklaşıyoruz. Ülkemizin hiçbir konuda çözümsüz olmadığını ifade ediyoruz” diye konuştu.
Mevcut iktidar ve muhalefet anlayışından farklı bir siyaset ortaya koyduklarını savunan Aslan, BTP’nin Milli Ekonomi Modeli’nin Türkiye’nin ekonomik sorunlarına çözüm sunabilecek bir model olduğunu belirtti.
Aslan, “Yıllardır uygulanan mevcut iktidar ve muhalefet anlayışından farklı olarak BTP’nin Milli Ekonomi Modeli ile bütün sorunlarımızı çözecek bir modelimizin olduğunu ifade ediyoruz. Bu modelin Türkiye’de hayata geçmesi için var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanında olacağız”
Vatandaşlarla yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman bir araya gelmek istediklerini vurgulayan Ömer Aslan, BTP olarak toplumun her kesiminin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi.
Aslan, “Bizim bu mücadelemize Sivas halkının daha fazla destek vermesi için vatandaşlarımızla buluşmaya sadece seçim sürecinde değil, her zaman onların yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.





